Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte: Christinas vecka 12

 |  Publicerad 2012-04-09 20:26  |  Lästid: 2 minuter

Kalle!

Här kommer min rapport för v 12.

Den här veckan har jag bara kört 3 pass. Tyvärr. Igår stukade jag foten, så nu sitter jag här med högt fotläge och svullen vrist och allt är SL:s fel 🙁

Annars har veckan gått helt ok.

Började iaf med ”Det här skulle jag inte vilja göra” och fick för mig att jag skulle göra burpeethrusters (15 kg) istället för vanliga thrusters. Vet inte varför, kanske var det min hjärndödhet? Och vad jag inte visste då var att styrkevändningar och frivändningar (20 kg) inte alls är samma sak heller. Så ett varv tog extra lång tid, därav mitt extremt dåliga resulat på nästan 4 varv.

”Pattstraffet” var roligt men det gav enormt träningsvärk. Och mina armar kapitulerade så hårt att jag inte klarade av att göra de sista 20 dipsen. Kunde inte ens hålla upp min sköra kropp i en halv sekund.

Det var längesen jag hade sån värk på överkroppen!!l

”Ring klocka ring” var mitt och A:s allra första pass i köftet. Som vi ogillade det passet. Då körde vi ändå med ganska låga vikter. Vi skulle göra getupsen med 12 kilo den här gången men jag kunde inte. Tog 8 istället och svingade med 16 för att kompensera mitt svaga jag. Flera gånger när jag gjorde getupsen fick jag bilder i huvet om hur jag tappar stenen på ansiktet. Inte kul! De sista 30 svingarna med 20 kilo var jobbiga. Mest för svetten på händerna. Den höll på glida ur ganska många gånger.

Och idag tänkte jag köra ”Mjukstart” men eftersom jag knappt kan gå pga ont och svullnaden inte lagt sig från igår så måste jag tyvärr hoppa över det. Jag vill ju kunna ta examen på lördag, tänkte ju vinna hela köftet, (har till och med en segerdans klar) så idag ska jag vila foten och sen köra hårt sista köfteveckan!

Mvh har inget bandage.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2012-04-09 20:26