Annons
Annons
 

Nyårsköfte: Christina

Christina! Varför i hela fridens namn sökte du till Nyårsköftet?
Jag ville komma igång med träningen men orkade inte ta tag i det. Albana övertalade mig att söka till Köftet tillsammans som en rolig grej.

Annons

Vad har varit jobbigast?
Jobbigast var i början med alla straffpass jag fick och att verkligen ta sig till gymmet efter en lång dag på jobbet när man var trött som fan och bara ville åka hem och lägga sig på soffan med en chipsskål.

Roligast?
Roligast och bäst är känslan efter varje hårt pass. När man har klarat sig igenom allt utan att ha dött. Och att själv se sina framsteg man gjort och varje gång man kört snabbare och tyngre – obeskrivligt kul! Det har även varit kul att följa alla andra köftedeltagare. Och att jag vann såklart!!

Vad har du lärt dig under de senaste tre månaderna?
Att pusha mig själv och inte ge upp. Hur trött man än är så kommer det vara så värt att ta sig till gymmet ändå. Att man inte dör av att träna hårt. Att jag kan svettas jättemycket. Att jag kan bli starkare och snabbare.

Vilket var/är ditt favoritpass?
5 km utomhusträning! Bästa passet. Militärträningen var också jättejättekul.

Kommer du fortsätta träna hårt?
JA! Kan inte se mig själv som en icke träningsmänniska.

Säg två träningsmål du har.
Att förbättra min rodd till sommaren, kanske ro 1 km under 4,20 min och att maxa tyngre än mina fjuttiga 31 kg på bänk.

Vad ångrar du?
Jag ångrar nog ingenting. Eller jag ångrar att jag drack så mycket alkohol en dag så jag inte kunde presetera ordentligt dagen efter när vi skulle springa långt på 30minuter. Det kändes lite fail. Men jag hade jättekul ändå.

Vilken övning hatar du mest?
TURKISH GETUPS! Och burpeethrusters.

Vad vill du säga till en person som drar sig för att börja träna?
Det kommer vara jättejobbigt i början. Och du kommer vilja hitta på ursäkter. Men när du väl kommer in i det så kan du inte tänka dig leva utan träningen! Så gör det bara!! Det finns ingen bättre känsla än när du är klar med ett pass. Stoltheten du kommer känna!

Mer?
TACK Kalle för att jag fick vara med på det här. Det har varit grymt kul.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar