Annons
Annons
 

Nyårsköfte: Albanas vecka 9

Det här blir en annorlunda rapport, eftersom jag pga halsfluss inte kunnat tränna den här veckan. Jag tänkte skriva lite kort om min träning i Thailand och lite tankar om Köftet över lag.

Första veckan i Thailand skötte jag mig väldigt bra. Jag såg till att göra 200 burpees på ett alldeles för varmt hotellrum fast jag var helt slut av resan dit.
Det tog mig 33.56 min, ingen spektakulär tid har jag förstått efter att ha sett de andras resultat. Men ändå.

Annons

Sen gjorde jag även följande pass:

Pass 3: Springa mer raka ben

Spring 200 m
20 benböj
20 upphopp
20 utfall
20 utfallshopp
x3

Pass 1: Plankvila

Spring 400 m
15 armhävningar
1 minut plankan
x5

Men eftersom mina fötter av okänd anledning svullnade upp (väldigt otäckt) och jag inte fick på mig löparskorna, så körde jag höga knän istället för att springa.

Första veckan kändes bra, jag var stolt över mig själv. Det är så mycket jobbigare att träna på semestern tycker jag. Vet inte om det är värmen eller psyket.

Andra veckan började bra. Jag körde följande på stranden:

100 getups
100 benböj
100 situps
100 utfallshopp
100 stå-i-plankan-gå-upp-på-händer-och-ner-igen

Sen hände nåt. Jag anlände till ett hotell som hade ett värdelöst gym och jag kände mig hängig, så jag tränade inte mer på hela den veckan.

Och när jag kom hem fick jag halsfluss direkt. Så nu har jag inte tränat på 2 veckor. Misär.

Nog om min semesterträning.

Jag och Christina pratade lite grann om Köftet och hur allt känns. Vi kom fram till att det inte längre känns som en tävling. I början gjorde man allt för att man ville bli bäst, eller iaf inte vara sämst. Nu kör man på för att man kommit in i det och det känns bra, även om varje pass fortfarande är väldigt tufft. När man börjat se resultat blir allt lite roligare också!
Det är inte många veckor kvar tills vi avrundar det här, och det har verkligen varit en perfekt början på en ny livsstil. Nu ska det himla mycket till för att jag ska lägga ner träningen igen. Kanske om jag skulle behöva amputera båda benen eller så.

Jag bifogar bildbevis på mitt PB i grenen ”Bära tung man”. Denna gång 116 kg.

Adieu.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar