Annons
Annons
 

Nyårsköfte: Albanas vecka 12

Hej.
Den här veckan har jag och C inte haft möjligheten att träna tillsammans mer än 1 gång, och rapporterar således var för sig.

Mina ljumskar har olyckligtvis inte blivit bättre, snarare sämre. Jag började veckan med att vila ett par dagar, men när jag sen provade att träna gick det inte sådär skitbra som man vill att det ska gå. Jag körde så hårt jag kunde och fick även ändra lite på ett pass. Skulle kört mitt fjärde pass idag, men har haft för ont så det blev bara 3 denna vecka.
Så himla lägligt att gå sönder precis innan man ska ta köfteexamen.

Pattstraff:

Pga olidlig smärta när jag gjorde burpees så bytte jag ut de 30 sista mot 20 armhävningar på medicinboll och 10 bänkpress. Så jag gjorde alltså:

Annons

30 burpees
20 dips
20 armhävningar med en hand på medicinboll
10 bänkpress (28.5kg)
20 armhävningar med en hand på medicinboll
20 dips
20 armhävningar med en hand på medicinboll
10 bänkpress (25 kg)

Roligaste passet på länge måste jag säga, trist bara att jag inte pallade köra som jag skulle.

Ring klocka ring:

Här fick vi ju anvisningar (order?) om att köra med 12 kg. Inte helt oväntat märkte jag att min kropp ännu inte är tillräckligt stark för det.
Jag tog 12 kg på sving och stöt, men bara 8 kg på turkish getup och ryck.

De sista tunga svingarna tog jag 20.

Detta var ju det allra första passet jag och C körde vecka 1. Det var exakt lika vidrigt som jag mindes det. Och så blev jag frustrerad över att jag inte orkade 12 kg. Men glad över att jag inte tappade kettlebellen i ansiktet.

Det här skulle jag inte vilja göra:

Christina hade kört det här passet innan mig, och sa att det inte var sådär jättejobbigt. Hon ljög.

Jag tog 20 kg på styrkevändningarna och 17 kg på thrusters. Hann med 6 hela varv på 15 min.

Tidigare när vi skulle gjort styrkevändningar så har vi gjort frivändingar, för att vi trott att det var samma sak. Jag lärde mig skillnaden innan jag tog mig an det här passet, så nu vet jag.

Imorgon ska jag till naprapaten i hopp om att bli lagad. Jag får se hur mkt jag kan träna nästa vecka. Jag vill ju vara hel på lördag, men samtidigt vill jag hinna bli lite starkare också. Livet är hårt.

Hej då.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar