Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte: Albanas och Christinas vecka 10

 |  Publicerad 2012-03-26 17:01  |  Lästid: 2 minuterHej alla!

Ännu en vecka har lidit till sitt slut, och nu är det bara 2 kvar av köftet.
Albana har som känt haft halsfluss, men tränade så gott hon kunde ändå.
Christina köttade på som vanligt. Tills hon vaknade med feber idag (söndag)

Först körde vi 100 reps, flera ton. Siffror och sånt kanske inte är så jättekul för alla att läsa, så idag tänkte vi mest reflektera.
Albana tycker att såna här pass är de roligaste, det är så lätt att se när man blir starkare (eller svagare, som hon känt sig den här veckan)
Men Christina är inte alls lika mycket för dessa pass när vi lyfter tungt. Hon gillar de snabba passen mer. Alla är vi olika.
Den här veckan hade ingen av oss blivit starkare, Albana kände tom att hon tappat lite när hon inte tränat på 2 veckor 🙁

Sen bekantade vi oss med Gudrun. Man kan inte säga att det var ett kärt möte. Vi tog båda 17 kg, och gjorde vi inte det innan, så hatar vi numera namnet Gudrun.
Det ser så enkelt ut när man läser det. 50 burpeethrusters. Albana jämförde med sina 200 burpees hon gjorde för ett par veckor sen. 50 är ju bara en fjärdedel av 200, det borde inte va så jobbigt. Om burpeesarna inte följdes av vidriga thrusters såklart.

I lördags ville Christina köra Hatar du din kropp eller? men Albana har ju Veto så det blev Bålbränningen.
Här tog vi 50 kg i marklyft (80% av max), och redan i andra omgången började vi utveckla blåsor på händerna. I tredje omgången sprack dom. Sen gjorde det ont resten av passet.

Ett sjukt jobbigt pass som aldrig tycktes ta slut! Albana har nog aldrig haft värre träningsvärk i ryggen än såhär. Alltså ALDRIG!

Idag, söndag, skulle vi träna på varsitt håll, så det blev 8 km. Eller, det var iaf tanken, men det blev inte riktigt 8 km för nån av oss. Pga Albanas iphonelöshet så sprang hon på löpbandet, kapitulerade efter 5 km och 28 min. Christinas kapitulation kom efter 4,5 km och 25 min.

Vi vill helst inte prata så mycket mer om det misslyckandet.

Adieu.

Kalles kommentar: Bra jobbat! Det jag inte riktigt fattar är hur ni kunde missuppfatta passet ”8 km på tid”. Man skulle springa 8 km, inte fem eller fyra och en halv?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar