Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte 2012: Deltagare #5

 |  Publicerad 2012-01-09 10:09  |  Lästid: < 1 minuter

Det har blivit dags att presentera den femte (sjätte) och sista personen som ska avlägga nyårsköftet. Han heter Olle och är pytteliten. Jag tror han kan bli farlig i själva tävlingsdelen av Nyårsköftet. Olle verkar vara en riktig vinnarskalle. MEN VEM VET? DET KANSKE ÄR NÅT HELT ANNAT SOM AVGÖR….NYÅRSKÖFTE 2012. Ja, nej, om man skulle försöka skriva sextusen träningsprogram nu då?

Namn: Olle Hemmendorff

Ålder: 28

Yrke: Uppfinnare

Vad och när tränade du senast: Simmade idag (specifikt gymmig träning typ 2009 kanske?)

Favoritmotionsform: Sim sim sim

Har du gått på nån sport: Ungdomssysslade med fotboll och bandy. Kör numera innebandy 1 gång i veckan och pingis praktiskt taget dagligen.

Varför vill du avlägga nyårsköftet: Jag VILL träna för det är så jävla skönt i bodyn, men jag kommer aldrig igång för att jag tycker jag är så jävla dålig och osäker på gym-teknik, och jag hatar att göra saker jag är dålig på.

Vilket är det största hotet mot att du om tre månader är i ditt livs form: Min naturkraftiga fobi för rutiner

Skriv nåt till dig själv när du om 43 dagar är bakis och inte vill gå och träna: (Snor det här konceptet av dig) Stäng av hjärnan, tänk inte efter, bara gå.

In och skriv nåt påhejande:igt i kommentarerna! Nu!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:57