Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte 2012: Deltagare 4

 |  Publicerad 2012-01-07 22:14  |  Lästid: 2 minuter

Den fjärde personen att avlägga Stark som en björn, snabb som en örns nyårsköfte är också en kompis till mig (dom är ju så svåra att säg nej till?!). Han är den värsta träningsperiodaren jag känner. Han kan träna skitmycket ett litet tag, för att sen sitta hemma i månader och mula in ost i ansiktet framför datorn. Ibland är han jättejättestark, men ibland är han faktiskt ganska svag. Men NU JÄVLAR ska Schyffert komma i sitt livs form!

Namn: Henrik Schyffert

Ålder: 43

Yrke: Komiker

Vad och när tränade du senast: SATS Odenplan. Mycket bicepscurls.

Favoritmotionsform: GIllar längden på crossfitpassen. Hatar hur slut man blir.

Har du gått på nån sport: Spelade badminton i 6 månader när jag var gick i 7:an. Jag var jättesämst. De kallade mig Håven.

Varför vill du avlägga nyårsköftet: För jag har insett att det här med träning är antingen på eller av. Och det vore kul om det blev lite mer på än av.

Vilket är det största hotet mot att du om tre månader är i ditt livs form: Hotell Ibis Växjö. Kebab i vänsterhanden och Louie S02E07 på datorn. Två timmar efter show. "Fanns det inte en liten Martell-flaska i minibaren också?" . Ridå.

Skriv nåt till dig själv när du om 43 dagar är bakis och inte vill gå och träna: Hej tjockis. Det tar inte slut. Aldrig. Packa om gymväskan nu för det finns ingen målgång. Det tar inte jävla slut!. Aldrig.

Ok, alla som läst! In och skriv nåt påhejande till Schyffert i kommentarerna. Jag tror att han behöver det.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:57