Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte 2012: Deltagare #3

 |  Publicerad 2012-01-07 06:12  |  Lästid: 2 minuter

Deltagare nummer tre är inte en utan två personer. Mindfuck! Christina och Albana anmälde sig nämligen tillsammans. Och anmäler man sig tillsammans, tränar man tillsammans – det är sen gammalt.

Namn: Christina Mandrouka

Ålder: 29

Yrke: Frisör

Vad och när tränade du senast: Nån gång i mars 2011, då gymmade jag bara. Hade problem med ryggen och hade influensa varje månad så jag kom av mig lite.

Favoritmotionsform: I stort sett allt som höjer pulsen och får mig att svettas. Inte löpning.

Har du gått på nån sport: Nej.

Varför vill du avlägga nyårsköftet: Älskar att träna och se resultat av det, vill verkligen börja igen, har inte haft motivation till det. Vill komma i form och hålla det.

Vilket är det största hotet mot att du om tre månader är i ditt livs form: Mat & godis och min svaga karaktär för det. Och alkohol.

Skriv nåt till dig själv när du om 43 dagar är bakis och inte vill gå och träna: Din jävla slacker! Du är INTE 20 längre! Du förfaller för varje dag som går!

Namn: Albana Shala

Ålder: 22

Yrke: Frisör

Vad och när tränade du senast: Nån gång i november fick jag för mig att springa en mil. kapitulerade efter 6,5 km.

Favoritmotionsform: De flesta lagsporter och kampsport. På gymmet gillar jag kettlebells. Har försökt uppskatta löpning. Det gick sådär.

Har du gått på nån sport: Basket & Innebandy i mina unga dar. Kickboxning också.

Varför vill du avlägga nyårsköftet: Jag tycker verkligen om att träna, men har tappat det helt på sistone. Tänkte att det här skulle va ett perfekt sätt att komma igång igen. Och bli stark som en björn & snabb som en örn.

Sen är det inte lika lätt att ge upp när många vet om ditt mål/löfte.

Vilket är det största hotet mot att du om tre månader är i ditt livs form: Att min karaktär ska svika mig som många gånger förr.

Skriv nåt till dig själv när du om 43 dagar är bakis och inte vill gå och träna: Du är usel. Gå och träna NU eller bli tjock.

Du som läser det här känner kanske till reglerna: in och skriv nåt uppmuntrande i kommentarerna. Albana och Christina har ju lovat att komma i sitt livs form?!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:57