Annons
Annons
 

Nyårsköfte 2012: Deltagare #1

Stark som en björn, snabb som en örns Nyårsköfte 2012 är ett vanligt jävla nyårslöfte. Med den lilla skillnaden att Nyårsköftet stavas med K och avläggs publikt på den här bloggen. Många har ansökt om att få avlägga Nyårsköftet. Fantastiska ansökningar från fantastiska människor. Tyvärr har jag inte plats för alla. Jag har därför valt ut sex stycken som under tre månader ska försöka komma i form med oss här på blogg. Jag har försökt hitta folk med lite olika förutsättningar och mål. Jag vet inte riktigt hur bra det gick.

Annons

Jag vill vara skitnoga med att säga att bara för att just du inte är en av dom officiella deltagarna betyder inte det att du inte ska komma i form. Det ska du. Därför ska du haka på nån av personerna här på bloggen som du tycker verkar soft. OK? Lova?

Under den närmsta veckan ska jag försöka presentera en deltagare varje dag. Sen drar vi igång själva utmaningen. OK?

SÅ nu kör vi. Deltagare #1, Jennie, hyfsat nybliven mamma och musiklärarstudent från Örebro. Verkar ha fjällvandrat åtminstone en gång.

Namn: Jennie Sparén

Ålder: 23

Bor: Utanför Örebro

Yrke: Studerar till musiklärare.

Vad och när tränade du senast: Styrketräning hemma den här veckan.

Favoritmotionsform: Gruppträning, gärna med koreografi trots att jag inte har någon bra koordination.

Har du gått på nån sport: Har tränat badminton i massa år när jag var yngre.

Varför vill du avlägga nyårsköftet: Jag gillar verkligen att träna och har länge haft som mål att få känna mig vältränad och nöjd med min kropp. Men eftersom jag inte har tillräcklig självdisciplin – jag kan träna, men har svårt att pressa mig själv tillräckligt hårt – ligger jag ca 5-7 kg för högt på vågen och en hel del muskler för lite. Jag vill helt enkelt bli stark och smidig men behöver uppenbarligen någon som pushar mig för att lyckas. Jag fick en dotter för 8 månader sedan och lovade mig själv att komma i form efter graviditeten, men har fortfarande inte alls den kropp jag vill ha.

Vilket är det största hotet mot att du om tre månader är i ditt livs form: Lathet

Skriv nåt till dig själv när du om 43 dagar är bakis och inte vill gå och träna: Tänk inte efter, bara gör.

Nu måste alla som läst det här skriva nåt uppmuntrande till Jennie i kommentarerna. Hon har ju för bövelen bestämt sig för att komma i form!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar