Annons
Annons
 

Nyårköfte: Schyfferts vecka 1

Henrik berättar själv:

Ska jag summera första träningsveckan i en mening så blir det ”Ville för mycket.” Jag gick ut alldeles för hårt och var mer övertänd än Noomi Rapace vid entrén till Pretentiösa skådisar-mässan i Lübeck(?).

Annons

Jag körde mina tre pass med energi som skulle kunna driva en mindre svensk hamnstad och sista WOD’en på Crossfit Solid (”Cindy” 20 min AMRAP. ”Googla!”, som Kalle hade sagt) gjorde jag pullups tills det rann blod nerför vänsterarmen. (iofs vigselringen som grävt sig ner i handflatan… men ändå)

Det här är ju i teorin bra. Men jag vet hur det brukar gå. Det är 11 veckor kvar och i den här takten så kommer jag att ge upp i vecka 4 och sen desperat rusha de sju sista dagarna. Så min plan för vecka två är att göra alla passen men ta det lite lugnare. Jag är en otränad 43-åring som svettas mer än två Erik Hörstadius i en brun säck och det måste jag tänka på. Det här är ett långdistanslopp. And I’m a long distance runna!! (inte än).


Här är jag efter veckans roligaste pass. Pass nummer 4. (90 minuters språngmarch med jakthund iklädd folkdräkt).

Kalles kommentar:

Jag är stolt över dig Henrik. Även om du inte körde exakt dom pass jag gav dig (vafan?!) så lyckades du i alla fall hålla dig till rätt antal pass. Ett tungt, två utan vila och ett valfritt rol. Bra! Och det där med pullupsen och blodet värmer naturligtvis lite extra. Men, nu lämnar vi den veckan bakom oss och ÖKAR.

Nån av er som läser som valt att haka på schyffert? Har ni gjort några av hans pass? Hur gick det? OCH SÄG NU FÖR I HLEVTE NÅT UPPMUNTRANDE TILL SCHYFFERT I KOMMENTARERNA. Han är ju superduktig?

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar