Annons
Annons
 

Nu så

Hej alla bloggläsare. Det är jag, Kalle. Nu har jag bestämt vilka som ska vara med i Nyårsköftet 2013. Under veckan kommer jag att presentera deltagarna här på bloggen. Det blev några fler än förra året. 8-10 personer, beroende på lite hur man räknar. Det är nämligen två par med i årets upplaga av Nyårsköftet. Ett kärleks-(?) och ett brödrapar. Tror jag.

Annons

Jag har mailat till dom utvalda. Vi får se om alla fortfarande är, så att säga, på. Har du inte fått ett mail fick du tyvärr inte plats i Nyårsköftet 2013. Det betyder inte att du är dålig, eller dum eller nånting sånt. Det betyder bara att du inte riktigt fick plats i årets MIX.

MEN! Du ska naturligtvis träna ändå. Jag kommer att lägga upp alla pass här på bloggen varje måndag med start 14/1. GÖR DOM. Annars blir jag förbannad.

På söndag går startskottet för årets köfte. Då är det introduktion och NYÅRSKÖFTET FITNESS TEST™ på ConCor Crossfit på Kungsholmen tillsammans med coach-James. Det kommer bli kul. Man kan antagligen vara publik om man vill.

Sen följer alltså tre månader av vidrig träning, varpå deltagarna återigen genomför NYÅRSKÖFTET FITNESS TEST™. Den som har förbättrat sig mest då vinner ett skiiiiiitfint pris.

Ja, nej, det var väl allt?

MÅ BÄSTAE HEN VINNA!

 

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar