Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nämen hej?

 |  Publicerad 2011-10-03 22:55  |  Lästid: 2 minuter

“En blogg”, tänker ni. Lite som ytterligare ett program om rika och psykotiska hemmafruar. Ja visst, ni har en poäng, men nu blev det så här.

Jag heter Kalle Zackari Wahlström och för en månad sen startade jag Stark som en björn, snabb som en örn, en blogg om träning och…träningsrelaterade…eh, grejer. Igår kväll packade jag bloggen och mitt tangentbord skitnoga i tidningspapper, la allt i en låda och flyttade in här på cafe.se.

När du tänker på träningsbloggar tänker du säkert på krångliga träningsprogram som är svåra att förstå och helt omöjliga att följa. Du tänker kanske på kolhydrhat* och smaklösa recept med lax och några äckliga jävla bönor. Och powerwalks! Du tänker säkert på powerwalks. Och “deffning” och armpass. Med risk för att göra dig, kära läsare, besviken: sån skit kommer vi tyvärr inte prata om här :–(.

Jag har en väldigt naiv filosofi när det kommer till träning. Jag tror att man blir stark som en björn och snabb som en örn om man gör jobbiga saker så ofta man kan och äter mycket god mat. Boom. Klart. Bloggen nedlagd.

Äh, skoja bara.

Planen är att ni ska få läsa om när jag testar olika löjliga och olöjliga träningsformer och kanske tipsar lite om hur man kan träna med sina barn. Jag kanske skryter lite om olika tunga grejer jag lyft (ofta) eller sträckor jag sprungit (sällan). Jag kanske rasar mot nån gi-idiot eller gör mig rolig över den homoerotiska spänning som uppstår när man ber en vilt främmande man att hjälpa en med bänkpressen på gymmet.

Ja, lite sånt. Och så vill jag att ni ställer frågor om träning, mat och…sånt. På förra bloggen (RIP) fanns en smart frågefunktion, men här verkar ni få kommentera eller maila.

Ja, vad tror ni? Ska vi försöka bli starka som björnar och snabba som örnar?

*nytt ord jag just uppfann för att beskriva människors avsky för det vita mjölet

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-10-04 10:16