Annons
Annons
 

Minns ni mig, Amfibiemannen?

Jag och min kompis Kaj är ju anmälda till nåt vidrigt som heter Amfibiemannen. Det är en spring-/simtävling mellan några öar som går av stapeln i sommar nångång. Vi har naturligtvis inte tränat nåt sen jag simmade med Josefin Lillhage i….eh, vintras. Men idag är det dags! Vi ska faktiskt försöka att både springa och simma en runda i eftermiddag. Eftersom det börjar bli sommar (strictly kalender-wise) slipper vi gå till klor- och hårmeckat Eriksdalsbadet och ska istället kasta oss i Brunnsviken. Jag har ingen aning om hur kallt/varmt det är i vattnet, men det lär väl visa sig?

Annons

Det blir en ganska kort runda idag. Men det ska bli ”kul” att komma igång. Jag har ingen aning om hur det är att springa/simma/springa/simma/springa/simma. Nån som vet?

EDIT: Pga överhängande risk att bli tillfångatagna av säpo samt brunnsvikens eventuellt iskalla temperatur flyttar vi träningen till typ-vid-hammarbybacken. Ses där.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar