Annons
Annons
 

Mikaels och Henriks tionde vecka

Mikael:

Okej, nu kanske folk undrar varför jag bara gjort två pass av fyra möjliga. Folk kanske börjar skalda om STRAFFPASS, STRAFFPASS, STRAFFPASS! Men så här är det. Jag har haft magkatarr, vilket ungefär är så att dö i magen hela tiden. Jag får sinnessjukt ont och kan inte göra någonting. Så jag har tuggat en massa piller och druckit massor med fil och ätit banan och druckit brusiga drycker. Jag har varit som en sjuk fem-åring, med andra ord. Ungefär samma humör också. SÅ JAG HAR FAKTISKT GJORT SÅ GOTT JAG KUNNAT!

Annons

Tänk på det!

Kaos pyramid:
Redan på förhand så förstod jag att det här skulle bli hur jobbigt som helst. Men för att göra det ÄNNU lite jobbigare så började jag med att sätta personligt rekord i marklyft. 100 jämna kilo blev det. Hurra! Hurra! Hurra!

Så det blev bara att lassa på 70 kilo och sätta igång. I början så gick det ganska snabbt, men för varje sväng med skivstången så gick det långsammare och långsammare. Även fast det bara var tre lyft varje gång så kändes det till slut som hundra. Men som sagt, det gällde att hålla tempo och köra på utav bara helvete!

När jag var klar så trodde jag (PÅ FULLT ALLVAR!) att jag skulle kräkas. Det kändes som att det var på väg vilken sekund som helst. Så jag lade mig ner på gymgolvet och försökte att fokusera på att andas. Då vet man att man har tränat. Tack Kalle! (fast jag var lite arg precis, precis efter passet. lite arg.)

Tiden blev 31 minuter och 16 sekunder. Bra tid!

Gör nåt kul du blir svettig av:
Här valde jag att springa fem kilometer (hyffsat) snabbt! Eftersom det fortfarande är rätt isigt så kunde jag inte trampa på riktigt så snabbt som jag hade velat, eftersom det är förrädiska isfläckar typ överallt. Och jag vill inte avsluta den här träningsutmaningen i helkroppsgips. Men det gick på 27 minuter och 21 sekunder. Helt okej tid, men inget rekord. Tyvärr!

Henrik:

Okej, den här veckan har det varit en massa personliga grejer som behövde styras upp. Så jag har varken marklyft eller sprungit eller hoppat eller knäböjt eller kullerbyttat eller svettats.

Men nästa vecka, då jävlar! (hoppas jag!)

Det hoppas vi också!

Kram

Kalle

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar