Annons
Annons
 

Mikaels och Henriks femte vecka

Mikael:

Den här veckan har verkligen inte varit den bästa vecka. Inte på grund av ovilja att träna eller låg motivation, utan av privata skäl. Det är inget som jag vill gå in på detalj förutom att det involverade sjukhusbesök och att allt är okej. Jag hann bara med ett pass och det var följande.

Annons

Mysigt att komma ut lite:
På väg hem från förskolan så passade jag på att göra det här passet. Mitt i första varvet så kom insikten att det enbart var benövningar, hela tiden. Redan efter första varvet så kändes mina ben som gelé, det var verkligen helt fruktansvärt. Det var något av det värsta jag har gjort i träningsväg. Jag lyckades stappla igenom helvete på 19 minuter och 24 sekunder. På köpet fick jag många underliga blickar från människor som var på väg till jobbet, men det bjuder jag på!

När jag skriver detta så ska jag precis sätta mig i soffan med en kartong med mini-Magnum. Vi ses på andra sidan glasskoman!

Henrik:

Hallå!

Nu har en vecka gått igen, det går sjukt snabbt nu. Veckans röda tråd har vart omotivation och orkeslös. Men jag har gjort tre av dom fyra pass som vi skulle göra.

Dagens datum (minns inte):
Torsdag tog jag mig an (dagens datum) och de var ju alla hjärtans dag så det var ju romantiskt att åka och göra det här passet.

5×5 Knäböj 60 KG i Smithmaskin
1×5 Press 35 KG
4×5 Press 30 KG

Sen var det dom 3 varven med övningarna. Det gjordes på 23.17.

Till Professor Izumi Tabata:
Fredag: Professor Tabata jobbar verkligen för att träning ska kännas.

Passet var vidrigt på riktigt och på dom 8 varven så klarade jag av följande:
128 Upphopp
90 Svingar
50 Burpees

Söndag blev det glass. En filt, Inkmaster, jordgubbsglass och frossa.
Vet inte om de är förkylning eller nått. Vi får se imorn.

Straffpass? Hit me!
Jag tänker ta med mig Utomhuspasset till imorrn.

Henrik! Eftersom du, utan vettig ursäkt, missade ett pass belönas du med ett straffpass:

Spring 1000 m
Ro 1000 m
x3

Eftersom du körde knäböj i smithsmaskin belönas du med ett straffpass till:

Spring 1000 m
Ro 1000 m
x3

Lycka till!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar