Annons
Annons
 

Mikaels och Henkes fjärde vecka

Mikael:

Ett till från James:
Det här passet var perfekt, eftersom jag kunde göra det hemma! Med en peppande dotter som hela tiden skrek ”HEJA PAPPA!” när jag sprang upp och ner i trappen så gick det som en dans! Sen när det kom till repetitionerna så gjorde hon dem samtidigt som mig! Det kan man verkligen kalla motivation.

Annons

Det här var verkligen ett pass i min smak. Hög puls hela tiden och varierande övningar. Allt som allt så var det en perfekt start på veckan och en härlig genomkörare! J ag tycker även att jag gjorde jävligt bra ifrån mig, det var i alla fall så det kändes.

Burpees: 29
Lunges: 48
Press Ups: 39
Sit ups: 25
Squats: 51

MVH från Christian:
Nu kom det till att göra knäböj igen. Jag har ju haft lite svårt med knäböj fram tills nu, jag har efter ett tag fått lite ont i mina knän. Men den här gången så gick det utmärkt! Jag var supernoggrann med hållningen och så kom jag på vad det var jag har gjort fel. Jag har inte putat med rumpan tillräckligt! När jag började puta rejält med rumpan så gick det plötsligt SÅ mycket lättare med knäböjen! Och ingen som helt smärta! HURRA!

När jag gjorde varven så vågade jag inte riktigt lassa på rejält, eftersom jag skulle göra varven några gånger. Så jag ville att jag skulle orka hela vägen. Men fem och ett halvt varv blev det i alla fall, 40 kilo på knäböjen. Jag vet inte om jag ska vara nöjd eller inte, men jag gjorde i alla fall mitt bästa!

Jennie, Skivstång. Skivstång, Jennie 2.0:
Jag tyckte att det skulle bli riktigt skönt med lite rejäl tyngdlyftning! Och sagt och gjort, jag gjorde som Kalle instruerade, jag lassade på. Fast försiktigt. Jag lassade på … försiktigt! Men i alla fall, här kommer lite tråkig statistik!

Knäböj: Första setet med 40 kilo, sen resterande med 50 kilo.
Press: Tre set med 25 kilo, de sista två med 30 kilo.
Bänkpress: 30 kilo.

Fem kilo extra på press var nog det värsta. Press börjar sakta bli min favorit bland tyngdlyftningsövningarna. Jag känner mig så jävla manlig när jag gör den. Men det behöver vi inte gå in på här! Men tio kilo extra på knäböj gick som en dans, jag borde nog egentligen lassat på till 60 kilo. Men det får bli till nästa gång! Jag är fortfarande nojig över att knäna ska börja göra ont, men den här veckan så har jag inte känt någonting! Så framöver ska jag LASSA UTAV BARA HELVETE!

Sen när det kom till armhävningarna och knäböjen så pressade jag mig utav bara helvete. Alla fem varv klarade jag på 5 minuter och 52 sekunder. Det känns som en bra tid. Det sprutade svett i alla
fall, så jag ser det som att jag gjorde mitt bästa.

Vila:
När jag skriver detta så ska jag precis äta lite chips och dipp och kolla på valfri tv-serie. Stör mig inte.

Henrik:

Måndagen kom och 06,30 stod ja på gymmet. Eget pass nu på morgonen får igång kroppen!

1km spring som uppvärmning
1 km Rodd
10 utfallshopp
10 KB Swing 24 kg
1 min sick sack hopp på bänk
3 varv.

På måndag kväll hade jag en dejt med muskelbyggar-peter för lite övningar med honom.
Skivstång och fria vikter stod på schemat! Mysigt med dubbelpass!

Onsdag brallade jag av VILAN. Då var de PUB-Quiz med vännerna. Några öl gick ner men frågorna var svåra! 🙂 Gott sällskap med fina vänner gör gott för själen.

Torsdag var det så dags för STRAFFPASS!

30-reps kris:
Passet gjordes på 40.10 och jag hade 35 kg i nävarna på Farmers Walk.

Helgen spenderades i Sundsvall för lite mys och träning. Lördag var det dags för dubbelpass igen!
Vill tacka Mia Bengtsson med Crew på SportsGym Scandinavia som stod med lokal för mig att svettas loss i.

Jennie, Skivstång. Skivstång, Jennie 2.0:

Vilket jävla pass! Helt grymt och jag fick feeling där ett tag.
5×5 Knäböj 2 set 40 kg 3 set 60 kg
5×5 Press 30 kg alla set
5×5 Bänkpress 1 set 30 kg 3 set 35 kg 1 set 40 kg

5 varv 10 armhävningar 20 knäböj gjordes på 7.48! Den tiden gjorde mig imponerad!

Lördag, pass 2 på kvällen medan ni andra kollade Mello!

MVH från Christian:

20 minuter!
7 varv exakt, jag är mycket förvånad till detta. Nått känns fel men de vart 7. Heders!
Bytte ut Jumpin Chins när jag märkte att jag skulle behöva alla stepbrädor och nån drickaback
för att nå upp. Så jag gjorde Chins i ”smith maskin”.

Ett till från James:
16 Burpees
37 Utfall
35 Press ups
23 Sit ups
55 Squats

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar