Annons
Annons
 

Mat

(Fru-Brita har efterfrågat fler bilder på bloggen. Så här är en. Den föreställer mig när jag äter bigmac med fisk istället för kött. Mind. Blown.)

HALLÅ! På förra bloggen, innan jag fick storhetsvansinne och började på cafe.se, frågade jag en gång vad ni ville ha mer av på ”Stark som en björn, snabb som en örn”. Jag fick ett enormt gensvar. Det var säkert tolv-tretton personer som hörde av sig med synpunkter, kommentarer och funderingar. Kul med feedback!

Annons

Dom flesta ville se film. Några ville läsa om mat.

Planen är faktiskt att det ska bli lite film här framöver. Om jag ska vara helt ärlig har jag redan filmat en grej. Men eftersom jag lovat redaktör Hurtig att inte lägga upp den förrän nya café-tidningen kommit ut (24:e?) får ni ger er till tåls en stund till. Teaser: det är fin utsikt och jag har tantfrisyr (obs: har åtgärdat den (frisyren. varför skulle jag vilja åtgärda en utsikt?)).

Men mat ska ni få läsa om nu med en gång! Så varsågod och slå er till bords. Nu ska vi avnjuta en avsmakningsmeny i träningsdietistisk galenskap.

Det här har jag ätit idag:

Frukost: En skål start*. Två polarkakor med skinka. Skitmycket kaffe.

Mellis 1: En  tredjedels kall hempizza (i jaktsituation).

Lunch: En hemjagad vildsvinskorv med bröd (i jaktsituation).

Mellis 2: En QP och en mellanfanta**.

Middag: 350 gram entrecote med tomatsallad och råstekt potatis.

Vad har ni ätit?

*Start är på riktigt det enda jag står mig längre än till 10 på. DET ÄR NÅTSLAGS MAGI I START?

**Även om jag tycker att alla ska äta prick vad dom vill, tycker jag man ska vara försiktig med just läsk. Och godis. Men mest läsk. Det är nog giftigt. Men jag var så jävla trött och hade så mycket e4 att köra.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar