Annons
Annons
 

Mårtens sjunde vecka

Hej älskade Kalle!

Köftet börjar VERKLIGEN påverka mig nu. Jag börjar göra saker på andra sätt och den här veckan har jag till och med åkt skridskor med barnen, vilket jag aldrig skulle gjort för två månader sen, och tyckte faktiskt att det var skitkul.

Annons

Lite krångligt med de här slumppassen. Men va fan. Imorse var jag dock så seg när jag skulle träna att jag faktiskt hängde med på mitt livs första crossfit-pass istället för att stå själv i gymmet. Det var svinjobbigt men jag var inte sämst i gruppen – alltid nåt. Redovisar nedan.

Måndag: ”Innan slumpen var ett faktum”
Först: bänkpressfemmor upp till 5×60 kg. Det tar sig.
Rodd och lite ringrow
Sen tre varv av:
200 meter rodd
15 thrusters med 10-kiloshantel i varje hand
11.45 (första varvet 1.43).

Onsdag: ”Gudrun”
Vilket jävla mord. Gymfolket rådde mej att köra med en ganska lätt stång om jag skulle göra 50 burpeethrusters utan att kunna. Alltså bara 20 kilo, inte som på filmen i generatorn. Men det var tungt ändå.

Torsdag: ”Ring igen klocka, ring igen”
Fick bolla lite med vikterna här. En del övningar (rysk KB-sving till exempel) kan jag lätt göra med 24, till och med 32 ibland. Men turkish getups fick jag ingen ordning på alls förrän på sista varvet, när jag körde helt utan kettlebell.
Jag och Sandra tränade tillsammans, det var skönt med bra stöd. Men jag är öm på armarna där klockorna landar ännu fyra dygn senare.Söndag: ”Jobbigare än slumpen” (tog ett crossfit-pass för att inte gå runt och såsa, söndagstrött), rodde lite och tränade teknik på squats etc., avslutade med
10 wallball med 8 kg medicinboll
10 armhävningar
10 KB-swings med 16 kg
så många varv som möjligt på 10 minuter. Hann fem varv och 18 extra reps. Var helt slut efteråt trots att det blev lite lätta vikter.

Vad jag är glad att jag håller på med det här! Nu följer två veckor av resande, får se hur den kommande veckan ska gå. Jag flyger 8 gånger på fem dar, hur hinner man med träningen då?

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar