Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Mårtens nionde vecka

 |  Publicerad 2013-03-18 16:40  |  Lästid: 2 minuter

Hej! Hoppas ni mår bra! Det gör inte jag, har just tillbringat natten på ett flyg mellan Dubai och Wien. Och har som sagt en jävla träningsvärk. Men den har man ju lite hatkärlek till.

Jag skulle kunna skriva tre kapitel om det här att vara med på grupp-pass. Minns i ettan på gymnasiet, när två snygga tjejer i Hk2 skulle hålla i ett aerobicspass för oss N1:or, men avbröt efter fem minuter för att gå till gympalärar-Bosse och säga att de bara skrattade och inte kunde fortsätta så länge de två killarna längst fram var med. Mårten Knutsson och Erik Ytterman. Konstigt nog kände jag mig ändå ganska hemma på det pass jag gjorde igår, bland en hög svenska hemmafruar i Dubai. Men det är svårt att göra likadant som han därframme med headsetet.

Annars bra vecka. Skönt väder i Arabien, bytte hotell på tisdagen och kom till det första hotellgymmet där allt var bra. Gillade att gå runt där och lyfta prylar även off-köfte. Även första gymmet med speglar – roligt att de alla slutade på 1.80 bara. OK, snabb rapport:

Måndag: Fight gone ganska dåligt
75 svingar 20 kilo KB
För lågt i tak för boxjump, körde snabb stepup istället
44 sumo med 20 kg KB
59 situps – det var en dålig dag!
Avrundade med en km simning utomhus, skönt. Gick lätt! Det funkar verkligen, det här med köfte.

Onsdag: James marklyftsskit
Rodd 5 km 20:50 på läge 10/10 (undrar när jag kommer ner till 20 jämnt?)
88 reps marklyft 30 kg (jag vet, mesigt men har inte kommit igång med tunga lyft pga knä-knas)

Fredag: 100*våren
45.30 totalt, latade mig nog lite, det magiska talet 100, som i ”100 burpees”, gör liksom att man tänker ”bara jag tar mig igenom det här” istället för att maxa. Mycket knän gör också att jag måste vara försiktig och tänka på tekniken. Ska prova att göra det passet med PT-Calvin brevid, blir nog stor skillnad. Likaväl: träningsvärken från helvetet!

Söndag: Cxworx. Så hette grupppasset. Ganska jobbigt, mest mag-grejer. Lyckades nog hitta en muskel på utsidan av lår/höft som jag aldrig känt förut. Kan lätt tänka mig att gå på pass igen. Det är liksom inget man softar sig igenom. Fast det är svårt att koncentrera sig när man inte vet i förväg vad man ska göra.

Inga bilder, beklagar det. Bättring den här veckan.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar