Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Mårtens femte vecka

 |  Publicerad 2013-02-18 09:06  |  Lästid: 2 minuter

Det var tungt och mycket motstånd den här veckan. Jag har känt mig dålig och lika svag som när jag började. Dåliga tider och trött. Samtidigt börjar jag känna att det här är skithärligt och att jag längtar tills i sommar när jag ska stå på min klippa på Gotland och svinga kettlebells. Så det är blandade känslor.

Började med tre lugna dar eftersom jag hade ont i knäna och ljumsken.

Sen:

Torsdag, Till professor Izumi Tabata:
Har tappat bort mailet som jag skrev upp siffrorna i. Men jag minns ungefär och uppskattar till: 775 meter rodd (gillar rodd), 60 upphopp (mina knän gillade inte det, i torsdags), 60 svingar (20 kg), 28 burpees (jobbigt), totalt 148 repetitioner. Jag tycker att det var skitsvårt att hålla reda på tiden samtidigt som man skulle ta i allt man kan. Men nu har jag fattat att det finns små Tabata-appar, så det ordnar sig till nästa gång.

Lördag, Mysig att komma ut lite:
Genidrag: få Johanna att hänga med (eller om det var jag som hängde med henne) till en park i Västertorp. Hon tog dessutom med sig en superpeppare/tidtagare/fotograf i Gabriella. Det blev så lätt när man hade dem med sig. Eller inte lätt. Men jag tog mig iallafall igenom. Jag siktade på 35 minuter och fick nåt på 49, 49:20 kanske. Utfallen och utfallshoppen stod lätt för de där 14 oplanerade minuterna. Fy fan vad det var jobbigt. Och vad snön var blöt. Det här med att allt allt allt bara handlade om låren, vad var grejen med det? Jag tror inte mina muskler fick nåt syre alls för det var bara mjölksyra ivägen. Men det är ju kul med nya upplevelser.


Söndag, Dagens datum (minns inte):
Värmde upp med lite rodd, det är bra grejer. Jag kände mig bättre på skivstången än tidigare, men ändå ganska vinglig. Körde inte mer än 30 i press och 40 i knäböj. Ska kanske planera in nån dag när jag fokuserar lite på det där.
De andra helvetesövningarna: ja, vad ska man säga. Skitjobbigt. Men kul att få använda något annat än lår efter lördagen. Första varvet tog 6:30, alla tre tog 26:45. Jag kan bli bättre, det är det enda jag vet.

Nu, Vila. Och glass. Piggelin faktiskt. Snor två från barnen för att släcka törsten.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar