Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Mårtens åttonde vecka

 |  Publicerad 2013-03-11 20:26  |  Lästid: 2 minuter


Jävla skitvecka. Måndag-fredag åkte jag åtta flyg och nu har jag varit i Dubai och jobbat hela helgen. HELT JÄVLA OMÖJLIGT att träna ordentligt. Jag kan knappt säga att jag gjort så gott jag kunnat, fast det har jag nog. Längtar till Stockholm och världens allra trevligaste och bästa och största gym ConCor Crossfit. Där allt är bra.

Måndag: Teambuilding. På kommunala badhuset i Tallinn, bland luftboxare och bencurlare. Situps, upphopp, armhävningar tog 7:10, sen sprang jag omkring och letade efter vatten i två minuter, sen sprang jag 2750 meter. Fick jävligt ont i fötterna och knäna, dålig teknik.

Onsdag: Knyt näven i fickan. Designhotell i London. Massa amerikanska hiphoppare med solbrillor och styva kepsar som gick runt och drog i nautilusmaskinerna. Ingen skivstång och ingen stång i taket att göra knees to elbows med. Det blev en radda squats, armhävningar, situps, utfall och lite rodd på en svindålig roddmaskin från Hobbex (visste inte att det fanns i England). Förmodligen Köftets sämsta pass. Släpade runt på kläder och skor ända till Skottland och vad fick jag för det?

Lördag: Hotellgymet från helvetet i Dubai. Inte ett spår av sånt som du brukar göra. Så jag struntade i ditt fina pass och gjorde:

25 armhävningar
25 situps
25 KB swings (20kg, det fanns en enda kettlebell)
x3

och sen 4 minuter stepups i hög takt + 600 meter simning i poolen på taket. Bra träningsvärk i bröst och ben faktiskt.

Idag, söndag, hade jag tänkt göra lite mer bengrejer men det blev ingen tid till det pga jobb. Men nu har jag en hel vecka framför mig med tid för riktig träning. Skitvecka, som sagt, men ändå roligt att simningen går så lätt nu när man börjar bli stark. Samma sak med skidor. Åkte lite i den här konstiga inomhusbacken i Dubai igår och på riktigt känns det som när jag var 25.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-03-11 20:30