Annons
Annons
 

Loves tolfte vecka

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. I torsdags kväll lämnade jag landet och begav mig mot tysklands huvudstad Berlin.

Sedan dess har jag inte gjort ETT ENDA pass. ”svikare!”, ”klåpare!”, ”odugling!” hör jag er alla gorma. Och så må vara fallet, men paradoxalt nog har jag inte gjort något annat än att tänka på träning. Det hade faktiskt varit skönt om jag bara kunde lagt det på hatthyllan denna weekend. Men så var inte fallet. Det finns några anledningar varför jag inte tränat men dem kommer jag inte gå in på (onödigt med ursäkter). Jag prioriterade annat. Med allt detta sagt så ser fram emot en ny vecka, nya pass (och även dem gamla) OCH det/dem oundvikliga STRAFFPASSEN. Jag känner mig inte som en förlorare eller latmask och det är väl trots allt det som är det viktiga.

Annons

Passet jag faktiskt gjorde:

Stånk och stön

Vikt marklyft 110kg

Vikt front squat 60kg

Tid på varven: 16 minuter och 46 sekunder.

Kommentar: 85% av mitt max var 136,5kg. Detta var en omöjlighet, jag började dock på den vikten och kände att det var ohållbart. Så mycket som har med teknik att göra och om man inte lyft på ett tag känner man sig som värsta nooben. Trist. Men det är bah påett igen!

Behöver fortfarande tips på bra gym i Neukölln (Berlin) som inte kostar 2000kr i månaden. För det gör dem.

Mvh Love

Hej Love! Gud vad synd att du inte gjorde dina pass. Som straff vill jag att du gör sammanlagt 500 burpees den här veckan. Du får lägga upp det hur du vill. Hehe.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar