Annons
Annons
 

Loves sjätte vecka

BANDOLAS BÖJ-BONANZA

Pass 1: 70kg

Pass 2: 63kg

Pass 3: Bara stången (20kg)

Kommentar:

Innan passet åskådliggjordes så frågade jag självaste Ola om vi han hade möjlighet att köra ett pass där vi gick igenom lite teknik och sådant. Det var ju självklart att vi skulle köra bonanza-passet när det postades på bloggen, Mårten hakade även på. Det är en ganska stor skillnad på att ha en som står brevid och coachar istället för att köra själv. Men jag fick bra feedback och allt gick ganska smärtfritt förutom sista övningen, kändes helt overkligt. Kroppen bah sa ifrån. Men det var bara att kämpa.

Annons

Ta plats på gymmet

5×5 tunga marklyft (80kg, 80kg, 90kg, 100kg, 100kg)
5×5 tung bänkpress (67kg,

67kg, 67kg, 67kg, 67kg )
PÅ 12 minuter (och 14 sekunder) lyckades jag med 5 varv av varje!

Kommentar:

Det blir bara roligare och roligare. Marklyften börjar kännas riktigt bra, imorgon ska jag testa att maxa bah för att. Man blev riktigt snurrig av alla kullerbyttor och jag bjöd nog på ett och ett annat skratt då jag valde att göra dem på gymmets mest centrala plats.

Gabriellas superroliga springpass

Kommentar:

Titeln är sjukt missvisande då det inte ens var lite roligt. Men mycket hade med att göra att det var kallt och sent. Jag sprang omkring i hägerstensområdet, om du bor där så är det stor chans att du såg min gula mössa jogga omkring. Man kommer fan långt på en dryg timme. I was all over the place. Tror jag måste skaffa lite bättre springkläder, kom in för mycket luft så jag var aldrig varm. På sommaren kommer detta pass vara betydligt mer superroligt och jag kommer definitivt att köra det igen.

Gör nåt kul du blir svettig av

Lördagsnatten spenderades intensivdansandes på disco.

Mvh L

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar