Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Loves tredje vecka

 |  Publicerad 2013-02-04 11:38  |  Lästid: < 1 minut

Från Facebook

Börjar kännas riktigt bra med marklyften nu. Man känner verkligen att/var det tar på kroppen (överallt)!

Burpees är fortfarande jobbigt, men det blir bättre och bättre, därmed roligare och roligare. Drog alla 3 varven på 19 minuter 46 sekunder.

30-reps kris

HELT KLART JOBBIGASTE PASSET HITTILLS . Trodde stundvis att jag skulle kräka upp dem flesta organen. Jävligt skönt när det var över. Det hele tog 1 timme och 36 sekunder. Kändes inte aaaasbra. Men det blir nog bättre. (Körde 2*40kg på farmer walk)

Inflammation

Det var alltså bara dessa 2 pass jag gjorde denna vecka. PGA stress så sparade jag dem 2 resterande passen till helgen. Men när jag vaknade upp på lördagen så hade min högerfot svullnat upp och jag kunde inte gå. Inflammation sa pappa. Jag låg sängliggandes hela dygnet, nu är det bättre men det kommer dröja någon dag till.

Men jag kommer ta igen ALLT, garanterat. Detta är fruktansvärt frustrerande.


PS. FEJK? Reds. anmn.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-02-04 12:14