Annons
Annons
 

Loves tionde vecka

Det enda jag gjort den här veckan är Chins & Dips, sen fick jag feber. Så man kan säga att jag gjort Gör nåt kul du blir svettig av, fast det var inte kul eftersom jag låg och feberfrossade. Nu känns det lite bättre och eftersom jag har ett immunförsvar som heter duga borde jag kunna köra redan imorgon. Hur som, det är ju väldigt frustrerande att inte kunna träna och det är skönt att man har den känslan. Då har man liksom gjort något rätt. Ser så himla mycket fram emot Kaos Pyramid, blir det första gången jag spyr på gymmet måntro?

Annons

Chins och dips tog sammanlagt 43 minuter. Vet inte om det är alldeles för lång tid, men för i helvete vad kämpigt det var. Träningsverken som kom ca 2 dagar senare var helt absurd. Gick omkring som en T-rex, armbågarna var i konstant 90 grader. Jag kunde inte ens klä på mig (tack alla vänner som ställt upp som butler). Ps. feber i kombo med träningsverk gör en till ett kolli.

Pussheeej /L

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar