Annons
Annons
 

Loves nionde vecka

HÄJ!

Vilken vecka va! Jag har haft extremt mycket att göra med skola, reklamtävling, jobb OCH träning såklart. Det första passet som gjordes denna vecka var James marklyftshelvete, och det blev det verkligen. På sista sista marklyftet slinter jag pga utmattning och sliter upp huden. Skadan resulterar i att det gör ont att marklyfta, nu börjar det bli bra igen. Men jag valde att vänta med straffpasset, vet inte om det resulterar i ett till straffpass, då får det vara så.

Annons

Jympapasset var inte direkt min kopp te, 90% pga den outhärdliga musiken att göra. Typ Pitbull, fast remixat av David Guetta. Hade lite problem med tjäckheten, men alla andra såg ut att ha JÄTTEKUL och det gjorde mig glad.

Saker jag vill bli bättre på: Kettlebell, tekniken.

Möta våren

100 armävningar
100 knäböj utan vikt
100 utfall
100 burpees

34 minuter och 19 sekunder.

James marklyftshelvete

Spring/ro först 5 kilometer på löpband/roddmaskin.

Det blev löpbandet, 22 minuter och 7 sekunder.

Sen åtta varv av 30 sekunder jobb, 30 sekunder vila:

Marklyft på 60% av ditt max.

60% av mitt max är 97kg. Det blev sammanlagt 36 reps. sen AJ!

Utanför comfort zone

Jympa/medel på friskis.

Fight gone ganska dåligt

Tre varv av:

1 minut svingar (67 st, 24kg)
1 minut sumo deadlift high pull med kettlebell (54 st, 24kg)
1 minut situps (82)
1 minut boxhopp (55 st)
1 minut vila

Ps. Jag har även sprungit 8km, bah sådär. Det gjorde jag förra veckan också förresten.

Mvh/L


Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar