Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Loves femte vecka

 |  Publicerad 2013-02-18 09:18  |  Lästid: < 1 minut

Dagens datum (minns inte)

5×5 knäböj med tungt (50kg, 50kg, 55kg, 55kg, 60kg)
5×5 press med tungt (40kg, 45kg, 40kg, 40kg, 40kg)

Tid på varven: 21 minuter och 20 sekunder.

Kommentar:

Började veckan med detta pass för att det verkade roligast helt enkelt. Det var det också. När man pysslar knäböj och press känner man sig som en starke Adolf.
Allt är förstås mycket jobbigare i verkligheten än när man läser instruktionerna, men man känner att man blir starkare och bemästrar tekniken gång på gång.

Till Professor Izumi Tabata

Upphopp (på låda): 82 stycken
Svingar (16kg): 91 stycken
Burpees: 53 stycken

Kommentar:

Lurig jävel den där Tabata. Som jag nämde ovan, på pappret såg det lät ut. Lite för lätt. Människor kollade lite konstigt när man körde rodd i 20 sekunder. Efter ca 3:e varvet börjar det kännas tungt, då hajar man att han verkar ha ganska bra koll. Inte optimalt att köra solo på denna övning, skulle behövts någon som sa åt en att nu har det gott 20 sek, nu har det gått 10 se osv. Det var minst sagt distraherande att behöva snegla på klockan i ett. Kul pass dock!

Mysig att komma ut lite

Tid 31 minuter och 11 sekunder.

Kommentar:

Hörde av mig till Kalle och ställde en fråga som jag redan visste svaret på. ”Får man straffpass om man kör M A K U L inomhus?”. Och ”japp” det var det självfallet. Jag var orolig att jag inte hade tillräckligt vinteranpassade träningskläder. Men att hålla värmen blev liksom inte ett problem. Fokus på ben, kunde knappt gå tillbaka hem, men men.

Eftersom jag är en person som håller mig uppdaterad när det kommer till trender inom sociala medier så har jag komponerat ihop en liten film. Mycket nöje:

http://www.youtube.com/watch?v=1NXydkLrx0Q

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar