Annons
Annons
 

”Liten Thomas Wassberg-stämning i skägget”

Jens har INTE kört sitt första pass. Såhär skriver han:

Ja. Nu har ingen här missat det där cykelfallet. Det är skittråkigt. Har testat att göra alla momenten i Fight gone bad men det går bara inte.

Jag ringde det för mig nya numret 1177 där en otroligt trevlig Agneta svarade och sa ”Har du inte andningssvårigheter eller feber behöver du inte kolla upp det. Du kan förvänta dig att det blir värre under veckan. Springa? Ja… nej… nej det kan inte förvärra något. Nej det kan jag inte tycka. Men du får absolut inte ramla igen”.

Annons

Med Agnetas välsignelse gav jag mig ut i löparspåret. Det är det jag får göra denna veckan helt enkelt. Springa. Det får bli sex stycken pass 4 (Fri lek – Gör nåt kul du blir svettig av). Så kul är det inte men jag blir svettig och overkligt trött efter sex km. Där befinner jag mig på formkurvan. Sen vill jag köra Fight gone bad för/med Kalle. Ja, det blir säker straff och skit.

KÄMPA JENS! BRA ATT DU SPRINGER! MEN, JA, DET BLIR STRAFF.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar