Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Konsten att inte lassa på

 |  Publicerad 2012-04-13 11:47  |  Lästid: 1 minut

Jag var och körde axelrehab med Jesper på Omni4 igår. Jag fick bland annat göra övningen på bilden. Tricket är att jag ska öka rörligheten i axeln och lära kroppen att skapa kraft bakom lodlinjen. Det är hemskt. Övningarna är konstiga och duttiga, men svetten sprutar och det bränner som napalm i axlarna. Ser ni vikterna på bilden som ser ut som knappar i en clownkavaj? Dom använder jag när jag maxar i en övning. Det är naturligtvis knäckande att vara så svag, men det känns samtidigt jävligt nyttigt att göra dom här övningarna. Jag tänker att det är lite  som att stoppa ner tulpanlökar i jorden på hösten. Svintråkigt medan man håller på, men man blir glad för det sen, när tulpanerna blommar och det är vår.

PS. Träningsvärken efter mitt lilla marklyftsinferno lamslår mig fortfarande. Jag är på helt dåligt humör och vaggar fram som en skitnödig gräsand.

Dela på Facebook
Tweeta