Annons
Annons
 

Kalle Zackari Wahlström – Alexander Gustafsson 1-0

Jag säger inte att ”The Mauler” är rädd för mig. Att han hade svårt att somna igår. Låg och vände och vred sig tills lakanen knölat ihop sig till en korv under hans gängliga kropp. Att han snyftandes och snörvlandes förbannade att han tackat ja till att slåss mot mig. Jag säger inte det. Allt jag vet är att han inte dök upp idag. Att han ”var hemma hos sina föräldrar i Arboga” (är det ens en ort?!). Jag brukar ha den effekten på folk jag ska slåss mot. Det är vanligt att dom vill springa hem till morsan och gömma sig.

Annons

Jag ber att få återkomma i ärendet när Alexander bestämmer sig för att man up. Så länge kan vi väl bara konstatera att JAG VANN VÅR FÖRSTA FIGHT (på wo).

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar