Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Kalle Zackari Wahlström – Alexander Gustafsson 1-0

 |  Publicerad 2012-02-25 17:20  |  Lästid: 1 minut

Jag säger inte att ”The Mauler” är rädd för mig. Att han hade svårt att somna igår. Låg och vände och vred sig tills lakanen knölat ihop sig till en korv under hans gängliga kropp. Att han snyftandes och snörvlandes förbannade att han tackat ja till att slåss mot mig. Jag säger inte det. Allt jag vet är att han inte dök upp idag. Att han ”var hemma hos sina föräldrar i Arboga” (är det ens en ort?!). Jag brukar ha den effekten på folk jag ska slåss mot. Det är vanligt att dom vill springa hem till morsan och gömma sig.

Jag ber att få återkomma i ärendet när Alexander bestämmer sig för att man up. Så länge kan vi väl bara konstatera att JAG VANN VÅR FÖRSTA FIGHT (på wo).

Dela på Facebook
Tweeta