Annons
Annons
 

Kalle ”The Träningsbloggare” Zackari Wahlström vs. Alexander ”The Mauler” Gustafsson

I morgon bitti smäller det! Då ska jag äntligen få köra med sveriges i särklass största mma-stjärna Alexander Gustafsson. När jag säger köra så hoppas jag att jag menar träna och på sin höjd intervjua lite, för jag vill verkligen inte slåss mot honom. Han verkar jättejättefarlig. Lång som ett as, stark som en oxe och slag som en strokeklinik.

Annons

När man kör mma har man, som ni kanske vet, väldigt begränsat med skydd. Man har tunna handskar (obs inte för att skydda motståndaren naturligtvis, utan för att skydda sina knogar), tandskydd och susp. För en liten stund kom dagens första och förmodligen enda susp-leverans i form av Musse Hasselvall från Lo-bloo. Han hälsar att jag kommer få det tufft imorgon. Alex kör tydligen mycket fult. Perfekt. Jag borde frågat om han har en jättestor helkroppssusp som jag kunde lägga mig under när Alex börjar veva.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar