Annons
Annons
 

Kalle ”Instruktören” Zackari Wahlström

Inte för att skrya men jag var träningsinstruktör i morse. Klädgörarna Peak Performance hade nåtslags konferens och ville inleda dagen med straffpass i snön på Skeppsholmen. Det var roligt. Jag skrek åt dom att göra snabbare och fortare och ”now where gonna stretch the höftböjare”. Jag tycker ändå att jag är rätt bra på engelska men att heja på nån som tränar är fan skitsvårt på ett annat språk.

Annons

Hur översätter man ”KOM IGEN NU FÖR I HELVETE. KRIGA IN I DET SISTA SÅ FÅR DU GÅ IN OCH KÄKA FRUKOSTBUFFÉ SEN”? Eller ja, asså jag kan kanske översätta det, men i stridens hetta så blir man rätt självmedveten.

Vi gjorde lite uppvärmning sen amrap (så många varv som möjligt) 12 minuter (skulle varit 15 men dom kroknade ganska snabbt hehe):

8 burpees
Sprint
16 mountain climbers
Utfallssteg tillbaka

I tre decimeter snö. Med skare. Hehe.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar