Annons
Annons
 

Johannas sjätte vecka

Måndag: var så jäkla sugen på att träna efter förra veckans vekhet. Kändes äntligen som att förkylningen börjat släppa taget på riktigt och jag kände mig stark igen! Bestämde mig för att köra ”det roliga passet” för på måndagar är det bodystepp på mitt gym och det är så satans roligt att bara få flamsa runt och vara töntig samtidigt som det faktiskt är sjuuuuukt jobbigt 🙂 så det gjorde jag, sen gjorde jag ”Bandolas Böj-Bonanza” också för jag fick med mig stepp-instruktör (förde detta triatlet) Daniel som teknik-Coach. Resultatet blev följande…
Front böj: 3 * 50 kg
Vanliga böj på 95 % (20 st på raken) 45 kg
Böj med stång: 20 kg… Här nånstans hittade Daniel någon som var mer intressant att prata med än mig vilket resulterade i att jag föll på asset i första settet… Mycket pinsamt….

Annons

Tisdag: Gabriellas superroliga springpass… Innan jag rapporterar själva passet vill jag bara berätta vilket OERHÖRT svek jag anser detta vara!!! Gabriella och jag tränar på samma gym, hon har sedan köftet startade varit på mig om att jag ska följa med ut och springa backpass/långpass/intervallpass…. jag GILLAR inte att springa! Så jag har sagt NEJ, då går hon bakom min rygg och skickar passet till Kalle så jag ska bli tvungen att springa det!!! Jag har bara en sak att säga… Hämnden är ljuv…… SÅ jävla ljuv!!!! Passa dig!

Jag, Mårten & Fredrik följde med backstabbern Gabby till söders höjder för att springa fram och tillbaka över Årstabron i en timme. Vi överlevde, jag vill inte prata om det mer…

Onsdag: var så sugen på att prova ”mina drömmars pass” så trots att kroppen var trött efter gårdagens löprunda så stack jag till gymmet på lunchen, så här i efterhand så var det nog inte så smart, ryggen tog tvärslut efter bara 40 marlyft och resten var bara en plåga som tog sjukt lång tid. Jag var dessutom tvungen att gå ned till 30 kg på stången resten av passet på grund av det. Passet tog 50:56, det var jäkligt roligt och jag kommer göra om det med pigg kropp och ta revansch på både vikt och tid!!!

Torsdag: vila & Linnex

Fredag: vidrigt med morgonträning, underbart med 300 🙂

Lördag: dags att ”Ta plats på gymmet” marklyft… Tunga… Luktar PB tycker jag?
1: 80 kg
2: 90 kg
3: 100 kg
4: 2* 110 3* 105
5: 1* 110 4* 105… SÅ…… JÄVLA…. NÖJD!!!!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar