Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Johannas tredje vecka

 |  Publicerad 2013-02-04 11:48  |  Lästid: 3 minuter

Måndag: tack vare en snabb släng av matförgiftning från Kalles sida så hade vi inga pass att köra så jag sprang (igen-igen) 6, 5 km i modest tempo, i snöslask, i mörker, med en trasig iphone så jag kunde lyssna på musik ca 50 % av tiden (Typ 30 sekunder i taget) det var lika roligt som alltid (O-roligt mao) Riktigt O-Roligt blev det när vi dagen efter fick veckans pass och jag insåg att jag skulle bli tvungen att springa 1 mil under veckan, hade jag vetat det hade jag varit KLAR med det nu (jätteledsen blick, som en pandabebis som fått en smäll ungefär)

Tisdag: ”30-Reps kris” Det var fan lite krisjobbigt, jag tror att rodd har tagit sig förbi löpning och seglat upp som en stark etta på listan över träningsrelaterade saker jag hatar att göra, alla andra övningar gick bra men just rodden tar död på mig varje gång. Efter några rodd-relaterade incidenter (Stöld av roddmaskin samt ”hörlurar-som-fastnar-i- roddmaskinen-så-det-tar-TVÄRSTOPP”) blev sluttiden 29:30

Tisdag kväll: Jag kan inte ha 10 km hängandes över mig resten av veckan, allt jobbigt måste bort! BORT I till you! Så det var bara att snöra på sig löpardojjorna igen och ge sig ut i slaskeli-blasket, mörkret och vidrigheten. (57:24) Jag hatar dig kalle….

Onsdag: Time to do some ”Brita”, det kändes som ett bra lunchpass. Nu såhär i efterhand så känns det skönt att veta att Kalles fru också är sadist! De passar bra ihop. 1 Km spring tog 4:21 jag tyckte jag sprang oerhört fort men kanske inte, vad krävs för att kunna springa 1 km på 4 minuter? Raketer under skorna? Sen körde jag igenom de fem varven med följande resultat
1: 60 Kg och 2:35, när jag kom tillbaka till styrkerummet så hade jag blivit utsatt för en mycket fräck kupp av en mycket stor gymkille. Inte bara hade han stulit min benböj-stång, han hade snott min sicksackhopp-bänk också! Så jag fick sätta mig och stirra på honom…. I FEM minuter
2: Sporrad av min ilska över materialstölden ökade jag på till 65 kg på böjen, varv 2 tog 2:33, när jag kom tillbaka till styrkerummet så hade den jäkla gymkillen snott min bänk IGEN!!!!! Vaffan!? Resten av varven fick jag ha mina grejjer ifred i alla fall
3: 65 kg, 2:21, fick till tekniken på Knees to elbow bra och kunde köra den utan att vila
4: 65 kg, 2:20
5: 65 kg (med mycket svaga och darrande ben) 2:31

Torsdag: ”Från Facebook” Verkade på pappret vara ett ganska skönt pass… det var det inte… eller, första delen var Awsome! Jag PB’ade två (TVÅ) gånger! Lyfte de första fyra femmorna på 80, sen blev jag stöddigt och slängde på mer vikt och tamigfaaaaaaen om jag inte lyckades! 90 * 5!!! Snart är jag där… 0,1 ton! Drömgränsen! Andra delen av passet var inte alls lika rolig, 25 KB swing (28 kg) 25 burpees *3…på tid….med Marklyftströtta ben… Det var ren och skär tortyr! Tiden blev 11:32, efter det var jag tvungen att gå och mycket feminint och prydligt kräkas lite i ett handfat…

Fredag: Fredagar är Ketllebell 300 dagar, så är det bara. Efter gårdagens marklyft var jag så öm i ryggen att jag gick som en tant vilket gjorde passet extra jobbigt. Men min lilla tappra lunchgrupp växer vilket är oerhört roligt!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-02-04 12:14