Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Johannas tolfte vecka

 |  Publicerad 2013-04-11 11:05  |  Lästid: 2 minuter

Jag har en liten tvångstanke om att alltid, ALLTID köra det jobbigaste passet först. Så man har det undanstökat liksom, så det inte ligger och gnager i bakhuvudet resten av veckan. Absolut vidrigast av alla pass den här veckan verkade ju helt klart burplease kill me vara. Jag tror dock inte att man riktigt kan förstå vidden av vidrighet som det här passet innebär innan man prövat det vidrigt, ViDriGt VIIIIIIIIIDRIGT!!!!!!!!!!

Tisdag: ”burplease kill me” på pappret ett sjukt jobbigt pass, i verkligheten, så SJUKT-obeskrivligt-sinnesstört-VIDRIGT-jobbigt-äckeljobbigt! Begav mig ut på en runda full av förnedring runt fruängen som innebar att slänga sig med i gruset vid sidan av bilvägen med jämna mellanrum för ytterligare förnedring, jag ville gråta, jag ville spy (och det gjorde jag lite också, men bara i munnen!) jag ville sluta och gå hem… 40 minuter tog det, det värsta är att jag antagligen kommer att göra om det (hjärntvätt någon?)

Tisdag: styrkt av gårdagens psykbryt begav jag mig till gymmet för att köra ”stånk & stön”, jag var tvungen att skala ned marklyften till 80 kg med anledning av tidigare nämnda ryggbesvär men 80 kg funkade fin-fint! Vet inte riktigt vad 85 % av mitt max på frontsquats är men det fick bli 40 kg för mer än så orkade jag inte få upp. Det var jäkligt tungt på slutet så det var nog en bra vikt. Sista delen (boxhopp & armhävningar) genomfördes på 11:14 under glada pepprop från okända människor i stretchrummet

Fredag: ”disco” woooooohoooooo! På fredagar ska man köra discomuskler, det har min kompis PT-Stefan sagt så det här var ju helt perfekt 🙂 Jag och Gabby köttade på som riktiga gym-gorilla-killar.
Bänkpress: 50 kg
Press: 25 (Jag får egentligen inte köra tunga lyft över huvudet för naprapat-Charlie än, så om du läser det här Charlie… Förlåt, vi ses på onsdag)
Bicepscurl: ca 20 kg (vet inte vad de små stånghelvetena väger men minst 5 kg måste det ju vara?)
Dips: ALLA genomfördes utan hopp eller motvikt till hjälp (chacka-chacka-BOOM)
Valfri maskin: mage, det var alldeles för länge sen min mage fick vad den förtjänar, 50 kg’s motstånd, tackarrrrrrrrr

Söndag: ”och på den tredje dagen återuppstånden från de döda igen”
Mysigt pass som gjort för en seg söndag, jag fick till och med Niklas att följa med ut på runda, solen sken hela tiden och när vi var klara började det tok-snöa, perfekt timing!

Nu blir det bolognes och ett glas rött, cause we’re worth it!
Kill bakom örat på er, hörs om en vecka!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-04-11 11:07