Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Johannas sjunde vecka

 |  Publicerad 2013-03-03 20:38  |  Lästid: 3 minuter

Vår husgud Kalle hade tydligen dragit till fjällen för sportlov, vVÅRT sportlov bestod i “träningsroulette” alla fick gå in på Fitnessgeneratorn och drar sina fyra pass för veckan. För att ha en sportslig chans att kunna lägga upp veckans träning så drog jag (efter att ha överlagt lite med Mårten) alla fyra passpå en gång. Resultatet blev följande…

Ring igen klocka ring
James
Utanför comfort zone
Armar och ben

…. Let’s get redy to ruuuuuuuumble!!!!

Måndag: ring klocka ring igen... Pice of cacke! De här övningarna kör jag ju varje vecka i vår fredags-300! Tyvärr så gjorde ryggen ont igen efter marklyft och löpning och sabbade lite för mig. KB polaren Iris och jag stannade kvar efter jobbet och körde igenom passet som tog mig 19:39 att slutföra

Tisdag: "James" jag vill bara veta James, vad har jag gjort dig för ont? Varför hatar du mig? Varför är alla pass som bär ditt namn som en dans med liemannen???? 5 km löpning med 30 armhävningar varje km... Armhävningarna var underbara vilopauser i den vidriga löpningen. Fixade passet på strax över 40 minuter och jag var SÅ....... SJUKT....... Missnöjd. 🙁
Jag hade chansat på MAX 35.... Fy fan, hatar mig själv lite...

Onsdag: "armar och ben" tunga benböj, tunga marklyft och en pyramid på slutet. Körde passet på lunchen och alla (ALLA) stänger var upptagna, beklagade mig för min vän Ludde som jobbar på gymmet fick den finaste presenten någon kan få! Jag blev insläppt i det "heliga lyftar rummet" som tydligen finns i källaren på vårt gym ( Ludde säger att jag "kan hantera det nu")

Resultatet blev följande

Här vill jag rikta ett JÄTTETACK till Bandola som lärde oss att aldrig, ALDRIG har klämmor på skivstången när vi kör bänkpress annars hade jag antagligen legat kvar där nere och kvidit för mig själv och det hade inte blivit någon rapport!

Fredag: dubbeldag! För på fredagar kör vi 300, och efter det så var det dags för mig att gå "utanför min comfort zone" beskrivningen av passet var "delta i ett gruppträningspass på gym" jag hade kunnat göra det SÅ lätt för mig! Jag hade kunnat gå på stepp, jag hade kunnat gå på pump, jag hade kunnat gå på attack, för de passen KAN jag, jag kör dem så ofta jag orkar och hinner (iof inte jätteofta) MEN! Jag utmanade mig själv, jag körde ett pass som jag är livrädd för... Och jag lånade kläder för att gå all in.... Håll i er, jag körde Affro! AFFROAffroaffroAFFRO-boom-chackaCHACKAchacka-boom! Ha, ha, ha, jag överlevde... Låt oss inte prata om det mer pleeeeease.....

Nu kastar jag in handduken så hörs vi om en vecka!
Kraaaaaam på er!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:47