Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Johannas nionde vecka

 |  Publicerad 2013-03-18 16:38  |  Lästid: 2 minuter

Veckans pass innebar ett Litet problem, jag gjorde ”utanför min comfortzone” när vi hade träningsroulette… Jag körde affro då, det var skitläskigt, jag kan inte dansa… Alls.
De enda passen jag inte kört på mitt gym efter det var zumba (kommer inte hända, glöm det!) vattengymps (hell’s no!) och streetfunk (men det gåååår ju inte!?!?) så what to do? (Bam-bam-BAM-bam… Cliffhanger!

Måndag: fight gone ganska dåligt, tyckte jag var ganska roligt pass, lyckades köra 326 repetitioner (111, 106, 109) märkte dock att folk tittar konstigt på en när man kör så svetten sprutar i stretchrummet.

Sen var det dags…. Mådde dåligt, svettades av nervositet, knäna skakade och jag gick ned för att möta mitt öde…. Streetfunk. Vi kan väll säga så här. Att koordinera fötter & händer för att se snygg och cool ut är väl inte riktigt min grej……

Tisdag: ”James marklyftshelvete” James… Du är säkert trevlig och så, men liiiite störd är du och det vet du va?

Sprang mina 5 km på 23:30 och det är jag sjukt nöjd med! Sen var det dags för marklyft-delen av passet körde med 70 kg (det är väll ca 60% av 110?) klarade 63 reps, ryggen sa ifrån långt innan orken gjorde det tyvärr men jag känner ändå att resultatet va godkänt!

Torsdag: lyckades lura med kollegan Jackie på en löprunda med efterföljande ”möta våren” på lunchen. Kanske dumt för resultatet att springa innan men det var soligt och fint så varför inte. Jackie kastade in handduken med 50 burpees to go, då var jag redan färdig! 25:27 blev tiden. Eftersom vi körde utanför HK på lunchen hade vi dessutom en hejarklack på x antal personer som storögt tittade på från ett fönster.

I dag har jag övat på att äta så mycket jag kan utan att kräkas, Niklas fyller år och vi har varit på grill och ätit buffé… Nu vill jag lägga mig i en boll och dö en smula! Puss i ljumsken på er 🙂

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar