Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Johannas första vecka

 |  Publicerad 2013-01-20 20:08  |  Lästid: 2 minuter

Första veckan är slut, likaså mina muskler och min kropp!
Jag har varit konstant öm sen i söndags och det verkar inte bli speciellt mycket bättre

Nu till rapport av pass!

Måndag, körde ruta 1. Det gick väldigt bra tycke jag, klarade strax över 11 varv. På vägen hem från gymmet var jag så trött så jag körde fel och började gråta… Det var inte ett av mina bästa ögonblick….

Tisdag! Passade på att klämma av ett lunchpass och vad kunde vara mer PASSande än Springelispring-roeliro, känns som att den rackaren var tvungen att köras på lunchen när det fanns en rimlig chans att kunna ta sig mellan maskinerna utan att behöva köa. Fixade den på 32:22 (ink gåeli-gå mellan rodden/ löpbanden) lätt veckans vidrigaste pass! USCH! Usch och FY!

Onsdag! Roooooooooliga passet! Körde Kettlebell 300 på lunchen. Jätteroligt och jättejobbigt och man blir JÄTTESVETTIG. Mycket nöjd med min onsdagsträning 🙂

Torsdag! Breaking Dawn, roligt pass, och mycket jobbigare än vad man kunde tro! 6 varv tog 6:17 och sen var jag slut som människa… ett tag, sen peppade jag till mig och tog mig in i ”vikt-rummet” (Där alla coola stora killar hänger) för att köra marklyft. Jag GILLAR marklyft! Jag gillar det så mycket så jag bestämde mig för att byta ut ”teknik” mot ”lyft så jävla tungt det bara går” Det gick jättebra! Tog 70 kg 5 ggr (Ett tag var jag övertygad om att jag hade klarat 80 kg men det berodde mest på att jag tydligen är inkompetent på att plussa ihop olika vikter)

Fredag… körde en Kettlebell 300 igen (Det går liksom inte att låta bli)

Lördag: lät min plågade kropp ta igen sig lite genom att kramas med soffan större delen av dagen 🙂 Det var skönt!

Söndag: Skulle ha sett ut som lördagen men sen kom Sandra och jag på att vi ville boxas nere på klubben så då gjorde vi det. Körde 3 ronder säck/ 3 ronder hopprep och avslutade med en pyramid. 12 till1 på thrusters, burpees och sneda sittups med medecinboll.

Kul och jobbig start! Jag ser fram emot vad du har för hemskheter åt oss kommande vecka 🙂

Jopparn signing out!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-01-21 09:55