Annons
Annons
 

Johannas femte vecka

Måndag-torsdag: Inledde veckan storstilat med att bli toksjuk, toppade med feber på 39,5 i tisdags och drack hostmedecin som att det inte fanns en morgondag. Passade på att äta glass eftersom det var en order från Kalle! Oh my, apple-pie från B&J, mycket gott och mycket uppskattat i febertopparna!

Annons

Fredag: feberfri om än något hostig bestämde jag mig för att nu fick det vara nog! Körde igenom ”dagens datum” men vågade inte riktigt ta i fullt ut. Körde 67 kg på knäböj & 35 på pressarna. Kändes helt ok men jag märkte av att jag varit dålig tidigare i veckan för konditionen var inte vad den brukar vara, med det i åtanke bestämde jag mig för att inte gå ut för hårt på del två av passet utan försöka hålla ett jämt tempo genom hela i stället. Tiden för tre varv sumo/ svingar/ burpees/ situps blev 13:47

Lördag: dubbeldag! Kände mig äntligen som människa fullt ut igen & jag och Mårten hade bokat träningsdejt! Eftersom jag låg lite efter med passen så körde jag ”till professor Izumi Tabata” innan mitt och Mårtens utomhuspass, Mårten hejade på och Gabby höll koll på klockan

Rodd: 121 drag
Upphopp: 103
Svingar: 86
Burpees: 46

Efter det gick vi ut och gjorde oss redo för ”mysigt att komma ut lite” i snömodden utanför Västertorps gym, sjukt roligt att få köra denna ihop med Mårten, har nog aldrig skrattat så mycket samtidigt som jag haft så ont… Hela passet var ju BARA en massa ben!!! Jag har så ont i asset idag att jag är sängbunden! Fem varv tog 21:58 minuter, efter det så hjälptes jag och Gabby åt att peppa in Mårten på 49:18, mer träningsdejter åt folket!!!!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar