Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Johannas elfte vecka

 |  Publicerad 2013-04-03 08:45  |  Lästid: 2 minuter

På grund av de verse fjällresor och annat otyg så var det väldigt trevligt att få utepass av Kalle. Chansen att hinna genomföra alla pass och slippa bli straffad ökade ju markant!

Måndag: dubbel-dag! Började med lite träningsgodis, med tanke på ryggen så tycker jag det gick över förväntan. Själva teknikdelen tog 07:01 att köra igenom och sen var det 10 minuter att ta sig så långt man kunde, jag kunde komma 2,14 km om jag tryckte på lite. Efter det fick det bli en konstpaus för att ladda om och invänta Gabby och hennes charmanta vovve Carmen för fitnesstestets onda storebror. Alla tre överlevde och jag tror att både Carmen och Gabby tyckte det var väldigt roligt när jag med jämna mellanrum fick slänga mig ned i gruset vid vägen och göra burpees…

Onsdag kväll åkte jag & Niklas upp till fjällnäs så även om det inte blivit så mycket traditionell träning i den bemärkelsen så har jag ju rört på mig, massa skön skidåkning i den strålande vårsolen har det blivit, och MASSA onyttigheter (men det kommer vi till senare)

Undantaget var fredag för jag hade ett Kalle-pass kvar och det var jag ju så klart tvungen att avverka! Efter lite mätningar med avstånd så sparkade Niklas ut mig ur bilen vid Hamra och så fick jag springa tillbaka till fjällnäs (5 km) vägen gick spikrakt fram, var backig som tusan och jag blev hela tiden omkörd av snöskotrar men vilken fantastisk utsikt jag hade! Solhälsningarna avverkades på en (passande nog) solig veranda!

Veckans sista pass "ät nåt onyttigt" har jag verkligen gått in för! Chips, chillinötter, godis, öl, nachos, you name it jag har ätit/druckit det! Tror att jag satte PB när jag drack varm chockad med strårom till efterrätt i lördags, smakade som flytande punschpraliner!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:46