Annons
Annons
 

Johannas åttonde vecka

Måndag: körde supersets, 45 kg på bänkpressen, 40 första gången på benböjen men det kändes lite lätt så nästa gång tog jag 50 i stället (vilket gjorde det liiiite svårare att få upp stången på axlarna) och 40 kg på utfallen. Den ”lätta” varianten sög verkligen musten ur en!
10 armhävningar/ 10 upphopp/ 10 utfallshopp *5 tog 04:35 minuter. Efter lite vila kunde jag inte låta bli att bränna av ”it ain’t over til you jump” Det här passet var rena drömmen för mig, som gammal boxare så är hopprep lite av min grej och burpees käkar vi ju nästan till frukost nu… 09:19 blev tiden och om nån fixar det snabbare än så vill jag ha en duell!!

Annons

Torsdag: dags för ”knyta näven i fickan” passet. Körde det på lunchen så jag skulle kunna flytta runt lite stänger och klot så att jag slapp flytta runt mig själv under tiden jag körde. Tungt pass! Blev nog lite överentusiastisk med vikterna, körde svingarna med 28 kg och marklyften med 70 kg och det kändes i ryggen kan jag lova, jag och min rygg är inte riktigt överens om vad som anses vara ”gott uppförande” just nu.

Fredag: Teambuilding! 30 minuter att genomföra 50 situps, 50 upphopp, 50 armhävningar och sen kuta så snabbt det bara går tills dina 30 minuter är slut. Jag gillade det här passet, roligt och okomplicerat. Löpningen gick förvånansvärt bra förutom en liten svacka med vidrigt håll och jag kom exakt 4:78 km på 30 minuter.

Trött tjej som sprungit klart för veckan!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar