Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Johannas andra vecka

 |  Publicerad 2013-01-29 09:39  |  Lästid: 3 minuter

Måndag: Startade veckan storstilat med att helt frivilligt springa på lunchen! (Jag fattar inte riktigt det här, jag tror att jag kan ha fått en hjärnskada eller liknande, jag HATAR ju att springa) Det var kallt, det var jobbig, det var förjävligt underlag, jag var i vägen för bilar, bilar var i vägen för mig, jag hade snor i hela ansiktet…

På kvällen var det dags att möta upp Sandra, Fredrik & Ola för att ta reda på ”hur man blir starka som björnar” Plattsen var BK Örnen, vi trodde det skulle ta nån timme eller så… det tog TRE FRICKING timmar! Men Jääääävlar vad duktiga vi var!!! Resultatet blev följande…

Benböj: började på 50 kg men jobbade mig upp till 69 kg på de sista fem böjjen!
Marklyft: Började på 60 kg och jobbade upp mig till 73 kg på de tre sista femmorna! Efter att Ola visat hur man låser in tummen så gick det så sjukt mycket bättre! PB igen! Nästa vecka tar vi 80!
Bänkpress: Startade på 40 kg, som mest var jag upp på 47 kg men det gick bara en gång sen fick jag backa till 45 kg

Press: Körde 29 kg de två första gångerna och avslutade med 31 kg
På den sisat SVINJOBBIGA delen (20 knäböj, 20 upphopp, 40 utfall, 20 utfallshopp) så kom jag in på 2:43 minuter, sen var benen så trötta att de bara vek sig. Jäkla roligt pass och stort tack till teknikguden Ola som var mycket pedagogisk och hade stort tålamod med oss ☺

Tisdag: ”Med vänlig hälsning Erik”… Erik, du är en mycket sjuk människa, det hoppas jag du vet?
Massa rodd och massa burpees, två jobbiga saker var för sig som blir två ännu jobbigare saker när man slår ihop dem! Tog mig igenom på en hygglig tid i alla fall och låg sen utslagen på golvet ett tag medans folk kollade konstigt på mig…

Onsdag: Sprang… igen… vad är det som händer? Det var skitkallt och mitt hår frös ihop till något som mest påminner mig om en pälsmössa!

Torsdag: That James is a nice bloke… DET ÄR HAN INTE ALLS!!!! Lätt veckans jobbigaste pass, fy fan vad jobbigt det var, det går inte ens att beskriva med ord! Första omgången klarade jag att köra upp till 16 armhävningar obrutet och klappade igenom på 17… sammanlagt på alla rundor så kom jag upp i 351 armhävningar (Om man får räkna med de man inte orkade hela rundan på) alla på tå och hela vägen ned, sjukt nöjd med det! Det är faktisk JÄTTEMÅNGA armhävningar! Löpningen efteråt tog 10:02 och då är vilan mellan de 500 meterna inte med. Jag tror att det kan vara det snabbaste jag sprungit på ett löpband faktiskt! (eller någonsin sprungit nånstans)

Fredag: För att kunna köra en 300 på jobbet var vi tvungna att starta redan vid sju på morgonen, jag är inte så bra på att träna på morgonen men kaffe & kettlebell är en förvånansvärt bra kombo!

Lördag är lika med slappardag! Ingen träning alls! Woop, woop!

Söndag: Veckans ”roliga som man blir svettig av-pass”, Sandra & Fredrik följde med ned till västartorps idrottshall där jag fått låna en sal av den snälla personalen, jag tycker ju att kettlebell är rooooligt så vi körde 300 igen. Jag tycker det gick svinbra men vi får väll se vad de har för recensioner av dagen. Förhoppningsvis har de träningsvärk i morgon ☺

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-01-29 09:48