Annons
Annons
 

Jag har ”tränat”!

Efter knappt två veckors sjukdomsuppehåll är jag återigen på fötter, rekordträningssugen! Det var med schwung i steget jag cyklade (jag får inte heller ihop det) till Omni4 igår för rehabträning med coach Jesper Skaneby.

Annons

Jag har strul med axlarna enligt följande:

– Oacceptabelt orörlig.

– Saknar helt muskel på baksidan av axeln.

– Överutvecklade traps som tar all belastning (humblebrag).

Jag har också fel på en fot. Och är svag i båda fotlederna. Vidare har jag, tydligen, dåliga stabiliserande muskler i bålen.

Såatte…det höll vi på med. För oss som tränar kettlebells för att dom ser ut som kanonkulor är det rätt knäckande att göra Susanne Lanefelt-övningar med vikter som ser ut som handikappanpassade hundleksaker. Att göra sitt värsta fuckface samtidigt som man krigar upp en viktplatta som väger 2,5 kilo är…dåligt för självförtroendet.

MEN! Det funkar. Jag har skitmycket träningsvärk på exakt rätt ställen och på lite längre sikt slipper jag förhoppningsvis swinging arm syndrome.

I eftermiddag ska jag testa att cykla mountainbike med Ville Olsson. Återkommer med rapport. Nån som har några tips?

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar