Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Jag fick en fråga från en anonym webredaktör

 |  Publicerad 2011-10-14 13:56  |  Lästid: 2 minuter

(Johan Hurtig är redaktör här på cafe.se och därmed eventuellt min…chef? I alla fall.)

Hej Johan! Det där med tid är en vanlig ursäkt för att inte träna. Man tycker att man har fullt upp med sitt. Med all rätt. Du har ju en karriär och ett stort intresse för manlig mode att underhålla. Problemet, för dig, är att tid inte är en ursäkt. Det går nämligen jättejättefort att träna. Det här KAN inte komma som en nyhet för dig, men dygnet har 24 timmar. Du behöver sova, säg, 7-8 av dessa. Det lämnar åtminstone 16 timmar till måsten, nöje, toalettbesök, kärlek och träning. Kollar du på TV? Läser du om japanska modesamarbeten på coolhunter.com? Sitter du i timmar och kollar upp gamla flickvänner på facebook? Kan tänka mig det. Om du tar 30 minuter av dina prokrasteneringstimmar varje dag och lägger på träning är du i hamn. Ok, inte det? 15 då? Bra. Här är mitt femtonminuter-om-dagen-i-en-månad-träningsprogram till dig:

Vecka 1: Spring allt vad du kan åt ett håll i femton minuter varje dag.

Vecka 2: Gör armhvningar tills du stupar. Byt till att göra upphopp tills du stupar. Byt tillbaka till armhävningar. Osv. I femton minuter varje dag.

Vecka 3: Spring upp och ner för långa backen i vanadislunden (eller en annan lång backe i din närhet) i femton minuter varje dag.

Vecka 4: Stå i plankan i en minut. Hoppa utfallshopp i en minut. Repetera i femton minuter varje dag.

Sen kan du väl höra av dig och berätta hur det känns?
LYCKA TILL!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:56