Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Inlägget som BORDE hetat ”Inför MMA med Hurtig”

 |  Publicerad 2011-11-07 23:01  |  Lästid: 2 minuter

OK. Så jag och Johan Hurtig ska alltså träna MMA imorgon med Bobby Danger på VBC. Det ska bli kul. Jag råkade visst försöka elda på stämningen lite med min coola boxningsfilm. Killarna längst bak i klassen blev helt tokiga pga dålig krok osv osv. Kom igen. Jag har gått på MMA typ tolv gånger. Vad begär ni av mig? Det borde väl ändå räcka för att KROSSA REDAKTÖRENS ANSIKTE?!?!

I ALLA FALL. Såhär känner Hurtig inför morgondagens main event:

Vilka är dina styrkor när det kommer till MMA?

Lätträknade är jag rädd. Om jag ska vara seriös så tror jag ändå att det finns någon sorts smidighet och seghet i mig som kanske skulle kunna lämpa sig för brottning. Jag är lite ettrig av mig och dessutom en dålig förlorare. Inget av detta kommer dock spela någon som helst roll denna gång.

Svagheter?

Jag är ju lite av en svag sparris, det är nog inte bra när det gäller MMA. Jag har absolut ingen fightinginstinkt heller. Har typ aldrig slagits så jag vet inte alls hur jag kommer reagera om jag får en smäll. Förmodligen negativt.

Annars då?

Det här är ju en jätterolig idé och jag var till och medladdad så länge jag trodde att vi skulle köra lite på lek sådär, testa på lite. Nu är jag mest orolig. Har kommit fram till att spräckt ögonbryn är snyggast, före blåtira och blodig läpp. Min näsa tycker jag mycket om så den får gärna lämnas intakt.

PS. Det kommer såklart snart en rapport från min och nöjes-Victors crossfitträning. Ska bara få polarn att klippa filmen. OBS innehåller naket.

Dela på Facebook
Tweeta