Annons
Annons
 

INFÖR: Bloggen testar träning

HEJ! På förra bloggen höll vi på med nåt vi kallade ”Bloggen testar träning”. Jag testade klassiker som pilates, body combat och hur hugga ved står sig som träningsform. Det har äntligen blivit dags att dra igång den här bloggserien igen. Först ut är…TRIATLON MOTHERFUCKERS. På måndag klockan 17.30 är det jag som träffar Helena Lindahl vid Eriksdalbadet för springning runt årstaviken och simmning…i bassäng (antar jag). Jag får väl cykla dit for good measure? Eventuellt ställer jag lite träningsfrågor till Helena också. Nåt särskilt ni undrar?

Annons

Åh, gud, vad ska jag ha på mig? Orange badmössa verkar ju vara mer eller mindre ett måste.

PS. Nervös.

PS2. Det heter kanske bara ”triatlon”? Det där med motherfuckers är nog nåt jag hittat på själv.

PS3. NÅN SOM VET HUR LÅNGT DET ÄR RUNT ÅRSTAVIKEN?

PS4. När kommer det egentligen? Är sugen på att byta upp mig från mitt gamla xbox360.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar