Annons
Annons
 

Hur går det med träningen, Nyårsköfte-deltagare Jennie Sparén

Hur går det med träningen?

Det känns väldigt jobbigt att behöva skriva det här, men det går åt helvete rent utsagt. Det gick jättebra fram tills jag blev gravid i somras. I början mådde jag så dåligt så då orkade jag inte träna, sen har jag tränat mycket sporadiskt och de senaste veckorna inget alls. Har ingen motivation för jag ser bara det jag inte kan träna som gravid (i v 23 nu), t.ex. mage (eftersom de raka bukmusklerna har delat sig) och eftersom jag börjar få foglossning är jag rädd att förvärra den genom att träna fel. Jag förstår ju att det är massor jag KAN göra, men jag har svårt att fokusera på det, blir bara anti för att jag inte kan köra på som vanligt.

Annons

Så det blir bara vardagsträning nu i form av långpromenader med hunden osv tyvärr.

När och vad tränade du senast?

Det var nog ett kettlebellpass här hemma för ett antal veckor sen…

Och innan det?

Kommer inte ihåg, antagligen nåt liknande.

Vilken är din bästa träning?

Den som går snabbt och är effektiv, men där jag ändå blir väldigt trött. Tränar väldigt gärna ihop med andra, men den här hösten har varit alldeles för fullspäckad för att få ihop det.

Det brinner i träningshuset och du har bara tid att rädda en träningspryl. Vilken väljer du?

Gillar verkligen kettlebells eftersom man kan göra så himla mycket med dem, så det får nog bli en sån.

Har nyårsköftet förändrat hur du ser på träning?

Jag har absolut fått en förändrad bild på träning och jag vet precis vad jag ska och kan träna för att komma i form/hålla mig tränad. Jag har många idéer på hur jag kan träna varierat och mångsidigt tack vare nyårsköftet, men så var det det där med motivationen. Jag har för lite kunskap om hur jag kan träna som gravid och jag har uppenbarligen inte tillräckligt med motivation för att ta reda på det. Blir bara trött på att det ska göra ont eller inte funka med övning efter övning så då struntar jag i det istället.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar