Annons
Annons
 

Hur går det med träningen, Martina Haag?

Eftersom jag inte tränar själv längre tänkte jag inleda en ny pytteserie här på bloggen där jag, så att säga, kan träna genom andra. Den heter ”Hur går det med träningen?”. Tanken är att jag frågar nån man känner till hur det går med träningen. En jag känner som man känner till är Martina!

Annons

Hej Martina! Hur går det med träningen?  

Sisådär. Har inte den där: nujävlarskajagtaiavbarahelveteinställningen just nu. Vill mest att det ska vara trevligt. Springa med kompisar i prat-tempo.

När tränade du senast?

Klockan 10.15 idag på gym.

Och innan det?

Igår med PT. Styrkelyft.

Vilken är din bästa träning.

Dagar när man är sinnessjukt stark och tänker: jag kan fan bära ut vemsomhelst ur det här gymmet. Löppass på natten på vit snö och man känner sig som en häst utan tyglar. Gå i mål på maraton.

Vad har du för mål med din träning?

Känna mig stark och kapabel. Och inte behöva sitta och frysa med en liten löksallad när resten av familjen äter carbonara.

Det brinner i träningshuset och du har bara tid att rädda en träningspryl. Vilken väljer du?

Mina medaljer. Jag har satt upp dom på en dörr, på lila sammet. Ja jag vet det är lite pinsamt, men det är insidan av en dörren på mitt sportskåp. Så när jag tar fram springkläderna peppas jag av medaljerna.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar