Annons
Annons
 

”Höjdpunkten var när jag fångade en medicinboll med underläppen”

Olle har också kört sitt första pass!

Pass 3: Ursäkta, kan du hjälpa mig att schamponera mitt hår?

Spring 2 km som uppvärmning

3×5 press
3×5 bänkpress
Sen:
10 armhävningar på medicinboll (på knäna om vanliga är för jobbiga)
20 medicinbollskast
x3

Idag tränade jag första passet, tillsammans med min kompis Einar som coachade idag, och min kompis Fredrik som hakar på mitt köfte (KUL VA). Eftersom jag fortfarande har en strålande träningsvärk sedan Fight Gone Bad (smärtan sprider sig så att säga som en julstjärna med glödlampan uppskruvad i mitt anus), så valde jag att köra ett så huklöst pass som möjligt, pass 3.

Annons

Höjdpunkten var när jag fångade en medicinboll med underläppen. Resten var också bra.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar