Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Guys

 |  Publicerad 2012-03-22 16:50  |  Lästid: 2 minuter

Jag är så himla ledsen för två saker:

1. Jag är ledsen att jag bloggat så lite/dåligt på sistone. Jag är sjuk. Kanske har jag mykoplasma (enligt en på twitter) eller hjärnhinneinflammation (enligt min hypokondriska sida). Eller så har jag bara en vanlig förkylning (enligt doktorn på vårdcentralen). Fan vet. Men sjuk är jag och i sängen ligger jag. Ibland. Samtidigt försöker nämligen jag bolla nitton olika jobb på reklambyrån och levla upp min och min son Glenns Skyrim-karaktär Kalle-Glenn Ödla. Mitt i alltihopa har träningspsyksjukan naglat sig fast i mig med järnhand. Jag känner mig sämst och tänker att jag aldrig kommer kunna lyfta något tungt igen. Att alla muskler har förtvinat och att jag är dömd till ett liv som svag. Ja, bland annat därför har det varit lite dåligt med bloggandet här på träningsbloggen i veckan.

2. Jag är också ledsen för att jag precis skrivit ett inlägg där jag säger att jag är ledsen att jag bloggat dåligt på sistone. När jag började skriva ”Stark som en björn, snabb som en örn” i höstas bestämde jag mig för att ha väldigt få regler här på bloggen. Jag bestämde mig för att jag fick skriva vad som helst, hur som helst – med ett undantag. Jag lovade mig själv att aldrig någonsin skriva ett inlägg där jag säger att jag är ledsen för att jag bloggat dåligt på sistone. Nu har jag brutit den regeln. Nu kan vad som helst hända.

PS. Bifogar en bild från en annan gång när jag var sjuk. Jag hade fått en gren i ögat när jag jagade. Fleeceväst, Patagonia. Ögonlapp, Glenns.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2012-03-23 07:43